Kostnadsfri demo av Microsoft 365 Copilot

I takt med att våra arbetsmetoder utvecklas anpassas också de verktyg vi använder. Microsoft 365 Copilot är Microsofts svar på behovet av ett modernt stöd i det dagliga arbetet, fungerande som en personlig assistent eller hjälpreda. Detta verktyg är utformat för att förbättra produktiviteten och effektiviteten. Genom att erbjuda anpassade lösningar och automatiseringar som passar just dina arbetsvanor och preferenser. Oavsett om det gäller att hantera e-post, organisera möten eller skapa dokument, anpassar Copilot sig för att ge dig det bästa stödet. 

Copilot webinar (1024 x 683 px)

Michael och Mikael från vårt Modern Workplace Team

Microsoft 365 Copilot är designad för att integrera sömlöst med de befintliga produktivitets- och samarbetsfunktionerna i Microsoft 365 och Teams. Denna avancerade plattform är utformad för att förstärka din arbetsdag genom att effektivisera rutinmässiga uppgifter och möjliggöra smartare och snabbare beslutsfattande.

 

Vill du ta reda på hur? Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbmöte! 

 

Under ca 30 minuter går vi bland annat igenom följande: 

– Microsoft 365 Copilot och dess olika funktioner 

– Konkreta exempel på olika användningsområden 

– Framtiden för Microsoft 365 Copilot 

– Frågor och svar 

 

Vad händer efter vårt möte? 

Webbmötet innebär inga vidare förpliktelser och det är helt upp till dig hur du vill gå vidare efter vår konsultation. Du kan välja att göra ingenting, använda tipsen för att utveckla din miljö själv, ta hjälp av din befintliga partner eller anlita Upheads. Vi har full respekt för ditt val och du väljer själv när och om du vill ha vidare assistans från oss. 

 

Varför gör Upheads detta? 

Konsultationen ger oss en möjlighet att få kontakt med dig och ge prov på vår kunskap inom området, samtidigt som du får konkreta vinster från vårt möte. Välkommen att kontakta oss eller rekommendera oss till någon som du vet kan behöva vår hjälp. 

 

Anmäl dig redan idag! 

Tid: ca 30 min 

Plats: Teams, vi skickar en kalenderinbjudan med anslutningslänk 

Varmt välkommen önskar vi på Upheads! 

Kostnadsfri Demo av Copilot

Ja tack, jag vill gärna boka in mig på en kostnadsfri demo av Microsoft 365 Copilot