Kodexe valde WeSafe som samarbetspartner

Kodexe har över 20 års erfarenhet inom den digitala världen och kallas sig själva för riktiga internet pionjärer. Kodexe utvecklar digitala lösningar och hjälper företag att hitta nya affärsmöjligheter. För att skapa sig ett försprång på den digitala marknaden var Kodexe i behov av ett samarbete med någon som hanterar drift och underhåll. Samarbetet med WeSafe har gjort det möjligt för Kodexe att erbjuda sina kunder rätt förutsättningar nu och i framtiden.

Kollegor som firar på kontoret

Michael Nilsson Pauli, Digital Business Pioneer på Kodexe berättar att ett bra samarbete mellan utvecklare och de som hanterar drift och underhåll är av yttersta vikt för att nå en friktionsfri digital lösning. Att samarbetet föll på WeSafe var ett självklart val enligt Michael.

“Valet föll på WeSafe utan konkurrens faktiskt, anledningen är att WeSafe kan, är intresserade och håller en bra dialog kring uppbyggnaden av plattformen”

– Michael Nilsson Pauli, Digital Business Pioneer

Hjälper kunden framåt i utvecklingen

Idag ställer vi allt högre krav på vår IT-miljö, det är olika system som ska integreras och fungera sömlöst för både användare och slutkund. Utvecklingen sker snabbt och vi måste förhålla oss till situationer vi inte kan påverka. För att följa med i utvecklingen är det viktigt för organisationer att skapa sig en skalbar lösning, där det blir problemfritt att följa med i den digitala utvecklingen. För att lösa detta har Kodexe tagit fram kdx Azure Business Platform. 

Effektiv molndrift med Azure

Med målet att ta kunden framåt i utvecklingen tillsammans med sin digitala erfarenhet, kunskap och modern teknik skapade Kodexe det som idag kallas kdx Azure Business Platform. Fundamentet i plattformen är Microsofts molnplattform, Azure. Plattformen löser dagens utmaningar på ett optimalt sätt och ger kunden full kontroll över sina kostnader. Istället för att börja på “nedersta trappsteget” så skapar plattformen ett försprång och bidrar till att kunderna kan nyttja resurserna på ett optimalt, säkert och kostnadseffektivt sätt samtidigt som Kodexe med sitt ägaransvar tar ansvar för hela implementationen.

“Vi på Kodexe är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett nytt sätt att hantera sina digitala tillgångar. Tillsammans med WeSafe har vi ett mycket stark erbjudande som vi ser svårslaget på marknaden”

– Michael Nilsson Pauli, Digital Business Pioneer

Fokus är framåt

Med kdx Azure Business Platform, en lösning optimerad för den globala marknaden samt anpassad efter olika organisationers förutsättningar ser nu Kodexe fram emot att hjälpa fler organisationer att inta försprånget in i den digitala världen. Enligt Michael skapar samarbetet med WeSafe trygghet för Kodexe och deras kunder, ett spännande samarbete med full support.

Vill du veta mer om hur WeSafe med Azure som tjänst tar, på ett kostnadseffektivt sätt, hand om driften av din Azure miljö för att optimera din användning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Upheads Azure

Din vision, dina resultat, ditt moln.

Välkommen till Azure!

Läs mer