Beställ hårdvara av WeSafe för en smidigare IT-hantering

Att beställa hårdvara av oss innebär att du får tillgång till en rad fördelar som gör din IT-hantering smidigare, mer effektiv och kostnadseffektiv. Vi erbjuder en portal där du kan beställa från ett stort utbud av produkter från Sveriges största distributörer. Detta ger dig möjlighet att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig:

WeSafe0140_webb

Fördelar med hårdvara från WeSafe

1. Automatisk registrering och installation

Med vår autopilotfunktion blir datorn automatiskt registrerad och kan levereras direkt till användaren. Dessutom sker installationen av företagsapplikationer automatiskt, vilket sparar tid och minskar risken för fel. Kräver Microsoft 365 licens som innehåller Microsoft Intune.

2. Miljövänlig och kostnadseffektiv

Genom att minimera frakt och kostnader bidrar vi till att minska miljöpåverkan. När du beställer din hårdvara skickas den direkt till den angivna adressen. Installation och konfiguration utförs automatiskt med hjälp av Microsoft Autopilot, vilket minskar transportsträckor och kostnader.

3. Godkännandeflöde

Vi erbjuder möjlighet till godkännandeflöde, vilket innebär att personal kan beställa datorer med godkännande från ansvarig. Vilket i sin tur bidrar till en effektiv och transparent process.

4. Onboarding av anställda

Vi kan vara en del i onboardingprocessen av anställda, genom att tilldela ny hårdvara till nya användare. Detta kan även gälla när en användare slutar, och hårdvaran behöver tilldelas till någon annan. Kräver Microsoft 365 licens som innehåller Microsoft Intune.

5. Anpassade paket

Vi erbjuder framtagna paket med datorer och telefoner för olika arbetsroller, samt möjlighet att skapa unika företagspaket för standardisering. Detta gör det enkelt att hitta rätt lösning för varje individ i organisationen.

6. Inventering och övervakning

Vi erbjuder inventering av hårdvara och till vem den är tilldelad i våra dashboards. Därutöver listar vi även hårdvara som är gammal, samt mäter datorer som går långsamt och påverkar produktiviteten hos användare. Kräver Microsoft 365 licens som innehåller Microsoft Intune.

7. Expertis och rådgivning

Vi har experter som kan ge råd och hjälp vid köp av hårdvara anpassad för Microsoft 365. Som ett resultat av att vi hanterar tusentals datorer och telefoner i en Microsoft 365-miljö, så kan vi därmed rekommendera hårdvara som vi vet fungerar bra för våra kunder.

8. Finansierade avtal

Till sist erbjuder vi finansierade avtal som gör det möjligt för dig att sprida kostnaderna över tid.

Genom att välja oss får du tillgång till en partner som inte bara levererar högkvalitativ hårdvara, utan också erbjuder en helhetslösning för din IT-hantering. Vi strävar efter att göra processen så smidig och effektiv som möjligt för dig, samtidigt som vi bidrar till att minimera miljöpåverkan och kostnader.

Kontakta oss om du är nyfiken på att veta mer!

Skriven av:

Martin Liljenberg

CTO

040 – 626 75 03 martin.liljenberg@upheads.se
Inspiration och kunskap direkt till din inkorg

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Demo

Maximera din investering i Microsoft 365

Ta del av inspiration och tips i vårt kostnadsfria möte för hur du kan maximera din investering i Microsoft 365 för att säkra framtida tillväxt och produktivitet.

Läs mer och boka