Säljare på Upheads

I förgrunden av IT-innovation och med en fast rotad position på den svenska marknaden, fortsätter Upheads att hjälpa sina kunder att lyfta både IT och affärsresultat till nya höjder. Upheads starka utveckling bygger på stark företagskultur, samarbete, innovation och medarbetarnöjdhet. Vi söker nu en nyckelspelare med starkt driv och öga för utvecklingsmöjligheter för att hålla farten uppe på vår spännande tillväxtresa. 

WeSafe0215_webb

Ebba, Emma och Niclas – potentiellt dina nya kollegor!

Om tjänsten: 

I rollen som säljare hos oss kommer du att spela en central roll i att driva vår tillväxt framåt. Ditt arbete med att identifiera nya affärsmöjligheter, utveckla relationer med potentiella kunder och arbeta nära vårt marknadsteam kommer vara av stor betydelse. Genom att delta och följa upp på olika marknadsaktiviteter kommer du maximera effekten av våra kampanjer. Du kommer ha daglig kontakt med blivande kunder via möten, telefon, e-post och sociala nätverk. 

  

Arbetsuppgifter: 

  • Proaktivt identifiera och engagera nya affärsmöjligheter
  • Samarbeta med marknadsteamet och övriga specialistteam för att skapa synergier och effektivisera leadsgenerering
  • Kundmöten med nya potentiella kunder
  • Ta fram offerter, förhandla och stänga avtal med en klar förståelse för kundernas behov och företagets tjänster
  • Aktivt jobba med din och företagets profil på sociala medier för att hitta nya kunder och relationer 

  

Egenskaper 

  • Har hög energinivå och en passion för försäljning med stark vilja att uppnå och överträffa mål
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning mot nya kunder. Kunskap inom IT-sektorn ses som en fördel, men absolut inget krav
  • Är teamorienterad och värderar samarbete och innovation
  • Ser möjligheter och söker utveckling i alla led 
  • Är strukturerad och energisk, med förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer

 

Att bli en del av Upheads betyder att du blir en del av ett företag som präglas av innovation, tillväxt och en stark gemenskap. Vi erbjuder ett stöttande arbetsklimat med stora möjligheter för personlig och professionell utveckling. På Upheads är vi mer än bara kollegor – vi är som en familj som stöttar, firar och lär av varandra, vilket en medarbetarnöjdhet på 93% är starkt bevis för. 

Vi erbjuder en arbetsplats där ditt bidrag gör skillnad och där du har möjlighet att växa tillsammans med oss.  

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt framgångsrika team, skicka din ansökan till marketing@upheads.se. Vänta inte med att ta chansen att bli en del av vår framtid! 

Ansök här!